Welcome to situs kita!

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL COMPANY

Hangzhou Tiger Water Treatment Equipment Co., Ltd. ditetepake ing taun 2004. Ing produk utama sing stainless Filter omah & RO sistem tas kuwi Filter omah, omah Filter isi, Sterilizers uv, multi-isi Filter omah, multi-tas Filter omah , nawakke softener, nawakke multi-media, housings membran RO stainless, sistem RO stainless kanggo aplikasi komersial.

Liwat 15 taun pembangunan, perusahaan Tiger wis dijamin dodolan liwat paling negara kaya Indonesia, Malaysia, Vietnam, Thailand, India, Tengah-wétan, Uk, Prancis ...

NEWS

Apa milih kita?

perusahaan TiTiger wis dijamin paling Asia, pasar Asia Kidul-Wétan, kuwi Malaysia, Indonesia, Vietnam, Thailand, India etc. Lan ing taun kepungkur, perusahaan Tiger wis tak mlaku ing Eropah & Afrika pasar. We kudu agen tunggal kanggo paling ndhuwur areas.Please hubungi kita kanggo diskusi.

Australia'S INTERNATINAL WATER Konferensi & EXHIBITION
Equipment Water Treatment Hangzhou Tiger ...
phillipines pameran perawatan banyu
Equipment Water Treatment Hangzhou Tiger ...