Добредојдовте на нашата веб-сајтови!

ПРОИЗВОДИ

ЗА НАС

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Хангжу Тигар вода опремата за третман на копродукции, Ltd е основана во 2004 година Главните производи се од нерѓосувачки филтер домување и RO системи како торба филтер домување, филтер кертриџ за домување, УВ стерилизатори, филтер кертриџ за домување мулти-мулти-торба филтер домување , омекнувач тенкови, мулти-медиа тенкови, од нерѓосувачки куќишта RO мембрана, од нерѓосувачки RO системи за комерцијални апликации.

Преку 15 години на развој, Тигар компанијата има опфатени продажба во поголемиот дел од земјите како Индонезија, Малезија, Виетнам, Тајланд, Индија, Блискиот Исток, Велика Британија, Франција ...

ВЕСТИ

Зошто да изберете нас?

TiTiger компанијата има опфатени поголем дел од Азија, Југоисточна Азија пазар, како Малезија, Индонезија, Виетнам, Тајланд, Индија итн И во изминатите години, тигар компанија има една нога во Европа и Африка пазар. Имаме единствен застапник за повеќето од погоре areas.Please контактирате за понатамошна дискусија.

Австралија INTERNATINAL ВОДА конференција и изложба
Хангжу Тигар вода опремата за третман ...
Филипини изложба третман на вода
Хангжу Тигар вода опремата за третман ...