Wilujeng sumping di situs web urang!

produk

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Hangzhou Lodaya Cai Treatment Equipment Co., Ltd. ngadeg dina taun 2004. The produk utama anu steel filter perumahan & RO sistem kantong sapertos filter perumahan, perumahan filter cartridge, sterilizers UV, multi-cartridge filter perumahan, multi-kantong filter perumahan , bak softener, bak multi media, housings mémbran RO steel, sistem RO steel pikeun aplikasi komérsial.

Ngaliwatan 15 taun ngembangkeun, parusahaan Lodaya geus katutup jualan leuwih paling nagara kawas Indonesia, Malaysia, Vietnam, Thailand, Indonesia, Middle-wétan, Inggris, Perancis ...

wartos

Naha milih kami?

parusahaan TiTiger geus katutup paling Asia, pasar Asia Tenggara, sapertos Malaysia, Indonésia, Vietnam, Thailand, Indonesia jsb Sarta dina taun kaliwat, parusahaan Lodaya geus meunang suku di Éropa & Afrika pasar. Urang kudu agén budi pikeun kalolobaan luhur areas.Please ngahubungan kami keur sawala salajengna.

Australia'S INTERNATINAL cai Konférénsi & paméran
Equipment Treatment Cai Hangzhou Lodaya ...
phillipines paméran perlakuan cai
Equipment Treatment Cai Hangzhou Lodaya ...